Beste trading systeem Nederland 2023

Hoe Value8 artificial intelligence inzet voor slimme en duurzame investeringen

Als belegger en ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn rendement te verhogen. Ik heb in 2023 acht veelbelovende trading systemen gevolgd, die allemaal claimen de beste resultaten te leveren. In dit artikel vertel ik je welk systeem het beste trading systeem in Nederland is, en waarom ik daarvoor gekozen heb.

Wat zijn trading systemen?

Trading systemen zijn computerprogramma’s die automatisch handelsbeslissingen nemen op basis van vooraf ingestelde regels en indicatoren. Ze kunnen verschillende markten en instrumenten analyseren, zoals aandelen, turbo’s, opties, futures, forex of cryptovaluta. Trading systemen kunnen ook verschillende strategieën volgen, zoals trendvolgend, contrair, scalping, swing trading, arbitrage en meer.

Het voordeel van trading systemen is dat ze emoties uitschakelen, die vaak een negatieve invloed hebben op de prestaties van beleggers. Ze kunnen ook sneller en nauwkeuriger reageren op veranderingen in de markt dan mensen. Bovendien kunnen ze 24/7 de markt analyseren, zonder vermoeidheid of afleiding.

Het nadeel van trading systemen is dat ze niet altijd goed omgaan met onverwachte situaties, zoals technische storingen, flash crashes, geopolitieke gebeurtenissen of marktmanipulatie. Ze kunnen ook overoptimaliseerd zijn, wat betekent dat ze te goed passen bij historische gegevens, maar niet goed presteren in de toekomst. Daarnaast kunnen ze hoge kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten, transactiekosten, slippage en spread.

Hoe heb ik de trading systemen geëvalueerd?

Ik heb de trading systemen geëvalueerd op basis van vier criteria: rendement, risico, consistentie en gebruiksgemak.

  • Rendement: Dit is het percentage winst of verlies dat het systeem heeft behaald in een bepaalde periode. Hoe hoger het rendement, hoe beter het systeem. Ik heb gekeken naar het rendement over het hele jaar 2023, maar ook naar het rendement per maand, kwartaal en halfjaar.
  • Risico: Dit is de mate van onzekerheid of variabiliteit van het rendement. Hoe hoger het risico, hoe groter de kans op grote verliezen. Ik heb gekeken naar de maximale drawdown, die de grootste daling van de piek tot het dal van de vermogenscurve weergeeft. Ik heb ook gekeken naar de standaarddeviatie, die de spreiding van de rendementen rond het gemiddelde meet.
  • Consistentie: Dit is de mate van stabiliteit of regelmaat van het rendement. Hoe hoger de consistentie, hoe betrouwbaarder het systeem. Ik heb gekeken naar het percentage winnende maanden, die het aantal maanden aangeven waarin het systeem een positief rendement heeft behaald. Ik heb ook gekeken naar de Sharpe ratio, die het rendement per eenheid van risico meet.
  • Gebruiksgemak: Dit is de mate van eenvoud of comfort van het gebruik van het systeem. Hoe hoger het gebruiksgemak, hoe prettiger het systeem. Ik heb gekeken naar de interface, de klantenservice, de transparantie en de flexibiliteit van het systeem.

Wat waren de resultaten van de trading systemen?

Ik heb de trading systemen gevolgd van de volgende meest veelbelovende platformen: Beurstrading.nl, Finodex.com, Usmarkets.nl. Hier zijn de resultaten van de trading systemen in 2023, gerangschikt van hoog naar laag op basis van het jaarlijkse rendement:

PlatformTrading SysteemRendement 2023
Beurstrading.nlArtificial Intelligence Trading Systeem178,3%
Finodex.comFTS Options Income NL Next52,7%
Finodex.comMaandopties Systeem 2.1 SPS16,8%
Finodex.comOpties Portefeuille Next 25k14,9%
Finodex.comOpties Portefeuille Next 50k14,8%
Usmarkets.nlSysteem Trading6,9%
Usmarkets.nlGuy Trading5,1%
Usmarkets.nlPolleke Trading1,2%

Waarom is het AI trading systeem het beste van 2023?

Zoals je kunt zien, is Beurstrading.nl met hun AI Trading Systeem het beste trading systeem in 2023. Dit systeem heeft het hoogste rendement, het laagste risico, de hoogste consistentie en het hoogste gebruiksgemak van alle systemen die ik heb gevolgd.

Dit systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de markt te analyseren en te voorspellen. En het leert continu van de historische en actuele gegevens, en past zich aan aan de veranderende omstandigheden. Het systeem handelt met opties, futures of turbo’s op de AEX index, en geeft elke dag een signaal om te kopen of te verkopen. 

Het heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, die alle relevante informatie overzichtelijk weergeeft. Het systeem heeft ook een uitstekende klantenservice, die 24/7 bereikbaar is via e-mail. Je kunt altijd terecht bij een deskundige en vriendelijke medewerker. Dit Systeem is ook zeer transparant en betrouwbaar.

Hoe kun je dit Systeem volgen?

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van dit AI systeem, dan kun je je aanmelden bij Beurstrading.nl. Je kunt dan het systeem live volgen met je eigen geld, en kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je budget en je doelstellingen.

Dit trading systeem is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om het systeem te volgen.

Tot slot

Ik hoop dat je dit artikel interessant en nuttig hebt gevonden. Ik heb je verteld hoe ik het beste trading platform Nederland heb gevonden in 2023, en waarom ik voor Beurstrading Nederland met hun artificial intelligence Systeem heb gekozen. Ook hoe ik ze heb geëvalueerd, wat de resultaten waren, en hoe je ze kunt volgen.

Ik wens je veel succes en plezier, en bedankt voor het lezen van mijn artikel, en tot ziens!

Mijn opgestuurde felicitatie

Beste Beurstrading Nederland,

Van harte gefeliciteerd met de netto winst van 178,25% in 2023. Ik ben zeer onder de indruk van jullie artificial intelligence trading systeem, dat mij het hoogste rendement, het laagste risico, de hoogste consistentie en het hoogste gebruiksgemak heeft geboden van alle systemen die ik heb gevolgd.

Jullie hebben een prachtig product ontwikkeld, dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om de markt te analyseren en te voorspellen. Ik ben zeer tevreden met jullie systeem, en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een bewezen trading systeem om mee te handelen op de beurs. Ik hoop dat jullie nog veel meer successen zullen behalen in de toekomst, en dat jullie mij zullen blijven verrassen met jullie innovaties.

Met vriendelijke groet,

P.P. de Vries,

Investeerder, belegger en ondernemer.