Leven zonder computer

Leven zonder computer

Is een leven zonder computer nog denkbaar? Winkelen, reizen, betalen, contact onderhouden. Zeker tijdens de Corona pandemie die ons massaal tot thuisblijven heeft gedwongen, werd het duidelijk hoe onmisbaar de computer in ons leven is. Online vergaderen, mailen of online onderwijs, de mogelijkheden waren onbegrensd. Maar ook in de rest van ons leven speelt de computer een essentiële rol.

Dan is er nog die handige laptop. Privé of zakelijk. De zakelijke laptop is speciaal gericht op mensen die hun laptop gebruiken voor werk. Voor bijvoorbeeld zzp’ers, accountmanagers, vertegenwoordiger of op kantoor. Boekhouden, offertes, factureren en administratie, het gebeurt allemaal op de draagbare laptop.

De keerzijde van deze onmisbare apparaten is dat ze langzaam ouder worden. Ze worden trager, onderdelen moeten worden vervangen. Hebben een grondige schoonmaak nodig, nieuwe videokaart voor meer grafische kracht en snelheid. Stevig in de markt voor onderhoud dus. Geen oneindig leven helaas. Maar…met behulp van een bedreven computerspecialist kom je een eind in de duurzaamheid van de PC.

Computerservice I-FIX-IT, een Computer reparatie- en verkoop bedrijf in Wildervank, Veendam is daarvoor een uitstekende partij. Het bedrijf is kleinschalig, onafhankelijk en professioneel. Zij werken op afspraak om effiecient iedereen te voorzien van persoonlijke service. Hierdoor zijn reparaties zijn over het algemeen binnen 24 uur klaar.

Bijkomend voordeel van dit bedrijf is dat ze de computerreparaties en installaties in hun eigen werkplaats uitvoeren. Ze hebben geen winkelpand wat wordt doorberekend ten gunste van hun klanten. De kosten en tarieven zijn daardoor aanzienlijk laag. Gecertificeerde expertise, ruime ervaring en vriendelijke service voor een gunstig tarief.

Lukt het niet om langs te gaan voor computer reparatie in Wildervank, Oost Groningen? Dan bieden ze ook een haal- en brengservice. Een gekwalificeerde service-mederwerker komt aan huis of op kantoor. Daar kijken ze of het probleem direct te verhelpen is. Is reparatie ter plekke niet mogelijk nemen zij de pc of laptop mee naar hun werkplaats. Na reparatie wordt het, op afspraak, weer aan huis afgeleverd.

Start de computer of laptop niet meer op? Heeft het een virus te pakken of wordt hij steeds trager? Van reparatie of vervangen van interne en externe hardware tot het oplossen van al uw softwarematige problemen. Evenals het verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware, zij FIXen het!

Ze repareren al meer dan 20 jaar alle voorkomende defecten aan alle merken computers, laptops en pc’s (m.u.v. Apple). I-FIX-IT is een bekend begrip in Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en omstreken vanwege de snelle service tegen een zeer betaalbaar tarief. Daarnaast om de klantvriendelijkheid, enthousiasme van de medewerkers en ruime garantie met nazorg.

Buiten de computer/laptop reparatie leveren ze bovendien ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer systemen en Game p.c’s. Geheel op maat en naar wens. Complete systemen direct van de groothandel of tweede ronde p.c.’s, refurbished computers. Van low budget tot A-merken.

Ze hebben geen vast assortiment maar een wisselend aanbod en bouwen in opdracht naar wens. Nieuw op maat, met of zonder RGB of refurbished, compleet nagekeken, schoongemaakt en weer als nieuw verkocht met garantie, tegen bodemprijzen. Dus is uw defecte computer echt niet meer te redden heeft u alvast een betrouwbaar adres voor een opvolger.

Hulp of advies nodig over alles wat met computers te maken heeft?
Ze zijn telefonisch bereikbaar op 0598 717575 (Ma t/m zat. 9.00 tm 17.30 uur). Of via de website middels de contactpagina. Buiten hun vriendelijk lage tarieven werken ze ook nog eens op basis van een gunstig No Cure, No Pay!