Maak jouw team gelukkiger en succesvoller met een Magisch Spreker

magisch spreker

Magisch Spreker Gerard du Buf spreekt over Werkgeluk

Een fantastische kans om iets werkelijk nieuws te leren

Magisch Spreker Gerard du Buf helpt al vele jaren teams om beter in hun vel te zitten. Hij spreekt in zijn keynotes alleen over zaken die ertoe doen. Werkgeluk en zelfontplooiing. Twee zaken die ten diepste verbonden zijn. Gerards stelling: betere communicatie vormt altijd de magische sleutel tot succes. Natuurlijk, we willen allemaal niets liever dan gelukkig zijn. Toch ligt er altijd wel een deadline te wachten. Ontstaat er twijfel over iets dat speelt in ons privéleven. Voor je het weet verdwijnt het tevreden gevoel alweer. Maar klopt het negatieve gevoel dat ons bekruipt eigenlijk wel? Luisteren we niet gewoon teveel naar stemmetjes in ons hoofd, of om ons heen? Magisch Spreker Gerard gaat met je team aan de slag om de zaken eens van een andere kant te bekijken. Een magische kant welteverstaan! Gerard verrast elk publiek met zijn tips en trucs.

Op magische wijze werken aan betere teamresultaten
Waarom werkt een Magische Lezing zo goed? Gerard durft de belangrijke vragen van het leven hardop te stellen. Hoe praat jij met je teamgenoten – en tegen jezelf? Vanuit deze kernvragen begint een Magische Lezing. Als Magisch Spreker legt Gerard de theorie achter NLP en Positieve Psychologie glashelder uit. Maar er is meer dan alleen maar theorie. Gerard is ook gevierd goochelaar. Daardoor kan hij de belangrijkste lessen uit zijn Magische Lezing over Werkgeluk, Zelfontplooiing en Persoonlijk Leiderschap letterlijk en figuurlijk op magische wijze illustreren. Met plezier leren, werkt zoveel beter! Dankzij Gerards trucs beklijven zijn tips, sterker nog, de materie komt recht voor je ogen tot leven. Op het moment dat je het in de toekomst echt nodig hebt, gaat er als vanzelf een lichtje branden. Daar heb je als team, collega én mens iets aan.

Nieuwe inzichten dankzij een Magische Lezing Werkgeluk
Graag gaat de succesvolle spreker over werkgeluk Gerard du Buf ook met jullie team aan de slag. Live, hybride. Een online sessie kun je boeken via het entertainmentbureau Online Energizers. Gerard beschikt over meer dan een kwart eeuw ervaring als bedrijfstrainer, consultant en spreker. In die tijd trad hij op voor vele bedrijven en organisaties. Teams van Ortec, McDonalds, Rabobank, PWC en het Zorginstituut beleefden al een Magische Lezing Werkgeluk. Ga ook voor nieuwe inzichten dankzij Gerards keynote en ontdek hoe wat er allemaal in ons brein allemaal gebeurd tijdens onze communicatie. Nee, dit is geen slimme truc of een fantastisch praatje, ook jij kunt meer grip krijgen op je eigen (werk)geluk.