PICS & VIDS Brengt Beleving naar een Hoger Niveau met Videografie

PICS & VIDS Brengt Beleving naar een Hoger Niveau met Videografie

Amsterdam, 17 februari 2024 

PICS & VIDS Brengt Beleving naar een Hoger Niveau met Videografie

PICS & VIDS brengt een gloednieuwe dimensie in beeld met de introductie van Videografie. Ons samenwerkingsverband met ervaren zelfstandige videografen belooft unieke video’s die zowel zakelijke als particuliere evenementen onvergetelijk maken.

Storytelling in Beeld en Geluid – Meeslepende Registraties

PICS & VIDS Videografie overstijgt conventionele registraties door een verhaal te vertellen in beeld en geluid. Onze videografen, met een achtergrond in audiovisuele kunsten en een gerichte opleiding, staan klaar om jouw wensen om te zetten in een unieke videoreportage. 

Toegevoegde Waarde van Videografie

Ervaar de meerwaarde van videografie met PICS & VIDS. Onze video’s zijn zijn voorzien van meeslepende soundtracks, afgewisseld  met origineel geluid en brengen emoties op een meeslepende en bewogen manier tot leven. Van het vastleggen van dierbare huwelijksmomenten tot het creëren van bedrijfspromoties die spreken, onze videografen zijn klaar voor elke uitdaging.

Ontmoet Onze Videografen

Ons samenwerkingsverband met ervaren zelfstandig gevestigde professionele videografen, Matthijs Boschman van StoryPixel en Sem de Groot van Medits, belooft unieke video’s die zowel zakelijke als particuliere evenementen onvergetelijk maken.

Zowel Matthijs als Sem hebben uitgebreide ervaring in het vastleggen van cruciale details, of het nu gaat om huwelijken, uitvaartceremonies, bedrijfspromoties, of andere evenementen.

Matthijs Boschman – Zelfstandig videograaf en eigenaar van StoryPixel. 

Met passie voor beeld vertelt Matthijs verhalen op unieke wijze, zowel met video als fotografie. Zijn scherpe oog voor beeld en detail maken van elk moment een onvergetelijke herinnering. 

Matthijs gespecialiseerd in het leveren van unieke ervaringen op maat.Hij heeft niet alleen een meerjarige opleiding gevolgd aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, maar hij gaat ook verder dan alleen registratie. Hij denkt actief met de klant mee, waardoor elke videoreportage een persoonlijke touch krijgt en aansluit bij de specifieke wensen.

Leer hier meer over Matthijs: https://www.picsonline.nl/over-matthijs-boschman

Sem de Groot – Zelfstandig videograaf en content creator, eigenaar van Medits. 

Creatief en technisch bekwaam, Sem werkt aan uiteenlopende opdrachten. Van trouwvideografie tot zakelijke reportages, Sem brengt jouw verhaal tot leven.

Sem, een veelbelovend jong talent in de wereld van audiovisuele creaties, brengt met zijn expertise een frisse wind naar PICS & VIDS. Met een gerichte audiovisuele opleiding op zak, laat Sem zijn creativiteit de vrije loop en werkt hij met brede filmische concepten.

Wat Sem onderscheidt, is zijn specialisatie in het nauw samenwerken met de (zakelijke) klant om samen een concept te bedenken, het script te ontwikkelen en het volledige productieproces te coördineren. Deze samenwerking strekt zich uit tot andere freelancers, wat resulteert in naadloze en hoogwaardige videoproducties. Inclusief spectaculaire drone-beelden, indien gewenst.

Leer hier meer over Sem;  https://www.picsonline.nl/over-sem-de-groot

Combideal voor Compleet Sfeerbeeld

Maak nu gebruik van onze combideal korting bij het boeken van zowel een foto- als videoreportage. Of je nu een complete sfeerregistratie van je evenement wilt of alleen een videograaf zonder fotoreportage, bij PICS & VIDS maken we het mogelijk.

Over PICS & VIDS

Sam Huibers, professioneel fotograaf en eigenaar van PICS & VIDS. Hij is ingeschreven bij de beroepsgroep voor professionele fotografen DuPho. 

PICS & VIDS is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 90081854.

PICS & VIDS is een dynamisch samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde fotografen en videografen. Wij bundelen onze krachten en expertise om opdrachten op maat te verzorgen. Als collectief werken we op opdrachtbasis, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in fotografie en videografie.

Om dit te waarborgen, zoeken wij ook professionals binnen de branche die dienen als backup en achterwacht voor elkaars opdrachten. 

Ben je een audio visuele professional en werkzaam als freelance fotograaf of videograaf? Neem contact op bij interesse om mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.